Friday, January 13, 2012

Long time, no post

Pole siia jälle päris pikka aega midagi kirjutanud, põhjus on lihtne, ei ole olnud aega ja kui on olnud aega... pole midagi kirjutada. Igatahes eile sain kätte enda 100 aastat tagasi tellitud pinslite komplekti ja 168 värviga lauvärvi paletti. Tegelikult ma tellisin need enne, kui hakkasin üldse lugema kvaliteedi kohta.. ja lõpuks põdesin päris korralikult, et ei ole piisavalt pigmenti lauvärvides või pintslid on karedad vms. Õnneks mul vedas, pintslid on imepehmed ning lauvärvid samuti hea pigmendiga ja kergesti hajutatavad :)
kogu palett, maksis 21 eurot
esimene pool
ja teine pool. Ainus halb asi oli see, et kahjuks 3 lauvärvi olid natuke katki.. aga noh sellest pole midagi :D polnud just kõige hädavajalikumad värvid.
Ja pintslid, kahju ainult, et nende välimus ilus ei ole, hiljem leidsin palju ilusama välimusega pintsleid aga noh pole hullu. See komplekt maksis 18 eurot. Saatmise eest ma midagi juurde ei maksnud.. ainult ootasin 6 nädalat või rohkem. Proovisin täna järgi ka juba värvid, tegin meigi, üpris ebatavalise, mitte nii igapäevase aga pole hullu, täna reede :D
kasutasin siis palettist..
silma välisnurgas seda sädelevat lillakat
sellist neoonika alatooniga sädelevat roosat pisut sissepoole
silma sisenurgas kasutasin seda heledat roosat
ning kulmu alla panin seda kerge pärlmutriga valget
kulmude täitmiseks kasutasin seda tume pruuni :) lihtsalt katsetamiseks. I just love my new palette!

No comments:

Post a Comment